Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Facebook
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ,
Ο πρότυπος παιδικός σταθμός The Joy School σας καλωσορίζει
στο Ελευθέριο - Κορδελιό και στην οδό Γιαννούλη 7.
 

 


 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Ο παιδικός σταθμός The Joy School ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2017 υπό νέα διεύθυνση και ένα νέο ανανεωμένο χώρο,  όπου παρέχει στα παιδιά ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον, μέσα στο οποίο μπορούν να αναπτύξουν τις ικανότητες και την προσωπικότητά τους, λαμβάνοντας την απαραίτητη ενθάρρυνση και συμπαράσταση.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του σταθμού αποτελείται από έμπειρους, άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σύγχρονες μεθόδους διαπαιδαγώγησης όπως τις ορίζει το υπουργείο παιδείας.

Ο πρότυπος παιδικός σταθμός The Joy School συμμετέχει στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής »

 


 


****ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!

Ο πρότυπος παιδικός σταθμός The Joy School αγκαλιάζει με ευαισθησία και υπευθυνότητα την τρυφερή παιδική ηλικία, ως ένα μοναδικό και πολύτιμο στάδιο στον κύκλο της ανθρώπινης ζωής.

Υποδεχόμαστε το παιδί σε ένα χαρούμενο, ήρεμο και δημιουργικό περιβάλλον. Σε μια ζεστή δεύτερη οικογένεια που το αγκαλιάζει με αγάπη, στοργή, κατανόηση και αποδοχή. 

Το παιδί κοντά μας ανακαλύπτει την ομορφιά της μάθησης, της επικοινωνίας και της δημιουργίας. Αποκτά αίσθηση της προσωπικής του αξίας. Μαθαίνει να αντιμετωπίζει θετικά τη ζωή και τον κόσμο.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
 
 
Μάθετε τα νέα μας και από την σελίδα μας στο facebook!